Paste cu linte

de Bya Ralu in Paste, 30 Oct 2015 | 9207 vizualizari

 

Este o reteta italieneasca,am vazut-o pe un site,are mici modificari

 

INGREDIENTE

  • paste trofie liguri Barilla
  • 1/2 cutie de linte
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 morcov mic
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu linte:

Ceapa se toaca marunt iar morcovul se da pe razatoarea mica si se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute.

Se acopera cu apa si se lasa la foc mic pana scade zeama.

Se completeaza cu apa,se adauga pastele,se ameseteca des iar cand este nevoie se mai pune apa.

Cand pastele si legumele sunt fierte se adauga condimentele si lintea spalata si scursa de apa.

Se lasa cateva minute pana scade putin zeama dupa care se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

31.10.2015, 05:56

ela

dantes 1

31.10.2015, 06:55

Bune!

Bya Ralu 1

31.10.2015, 15:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu rosii si busuioc