Paste cu dovlecei

de lilik in Paste, 10 Aug 2010 | 4320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste(la alegerea fiecaruia)
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 dovlecel mediu
  • 3-4 rosii micute
  • cateva frunzulite de menta
  • putin parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecei:

intr-o oala se pune apa cu sare pt fiert pastele.intre timp taiem dovlecelul felii,ceapa a julienne si rosiile cubulete.punem intr-o tigaie putin ulei de masline si calim putin ceapa,apoi punem dovleceii si ii lasam putin sa se inmoaie apoi se pune dak vrem 1 strop de otet de mere si se ma lasa 1 minut dupa care punem cubuletele de rosii, amestecam si acoperim cu apa.lasam sa fiarba la foc moderat pana knd dovleceii sunt fierti,apoi adaugam menta.punem pastele la fiert si le luam de pe foc 1 minut mai devreme fata de timpul de pe punga,apoi le punem in tigaie peste dovlecei si mai lasam 2 min.dam la o parte si punem putin parmezan.

TIPS-URI

1

cand scade apa de pe dovlecei se pune putina din apa de paste

2

pastele nu le punem sub jetul de apa pt k isi pierd gustul

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de smântână şi ciuperci