Paste cu crenvusti

de Bya Ralu in Penne, 2 Oct 2014 | 14149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ceapa rosie
  • 2 crenvusti de porc sau pui
  • 1 cana paste de tomate
  • 1 felie de cascaval hochland
  • ulei de masline
  • sare/piper alb/busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu crenvusti:

Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste,se adauga putina sare,se lasa sa fiarba timpul care scrie pe cutie.

Intr-o tigaie se pune ulei de masline,morcovii taiati feliute subtiri,si ceapa taiata solzisori.Se lasa cateva minute sa se caleasca,dupa care adaugam crenvustii taiati rondele si pasta de tomate.

Se lasa la fiert pana cand ceapa si morcovul s-au inmuita,daca este nevoie se adauga si putina apa.

Pastele se scurg de zeama si se adauga peste sosul format,si rupem cascavalul si il punem deasupra,punem si condimentele si lasam 5 minute pe foc.

Se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu crenvusti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton si sos de rosii, o reteta delicioasa pentru fanii pastelor