Paste cu conopida

de esmerandra in Paste, 5 Apr 2011 | 5217 vizualizari

 

Unicul mod pentru a convince copiii mei sa manance conopida

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 1 conopida
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu conopida:

Se pune conopida la fiert si in alta oala apa cu sare pentru paste.

Intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline si se pune usturoiul.Cand incepe sa rumeneasca se scoate si se adauga conopida taiada bucatele. Se amesteca si se lasa pe foc mediu cateva minute pentru a se aromatiza , dupa care se fruleaza intr-un robot cu tot cu ulei, daca este cam uscata se adauga alt ulei (cam 2 linguri)

Se scurg pastele si se adauga pasta obtinuta de conopida. Se serveste cu parmezan ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste gratinate la cuptor