Paste cu conopida

de esmerandra in Paste, 5 Apr 2011 | 5463 vizualizari

 

Unicul mod pentru a convince copiii mei sa manance conopida

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 1 conopida
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu conopida:

Se pune conopida la fiert si in alta oala apa cu sare pentru paste.

Intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline si se pune usturoiul.Cand incepe sa rumeneasca se scoate si se adauga conopida taiada bucatele. Se amesteca si se lasa pe foc mediu cateva minute pentru a se aromatiza , dupa care se fruleaza intr-un robot cu tot cu ulei, daca este cam uscata se adauga alt ulei (cam 2 linguri)

Se scurg pastele si se adauga pasta obtinuta de conopida. Se serveste cu parmezan ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza si sos bechamel