Paste cu ciocolata

de Ancutsa in Paste, 11 Iul 2016 | 3988 vizualizari

 

 Pentru ca in copilarie adoram pastele cu zahar si cacao, de data aceasta m-am gandit sa le reinventez, adaugand aromele preferate ale surorii mele: menta, portocala si lamaie J

 

INGREDIENTE

  • Cateva patratele de ciocolata cu menta (sau orice aroma preferati);
  • 3-4 linguri cu lapte;
  • 1 ou batut bine;
  • 150 g paste Hutton patratele ondulate;
  • Un varf lingurita coaja de lamaie;
  • putina coaja de portocala;
  • 1 lingura cu varf de cacao;
  • 2 linguri de zahar;
  • 1 lingurita rasa sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciocolata:

Se preincalzeste cuptorul, iar intre timp, se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Nu le fierbeti mult, pentru ca vor sta si la cuptor. Cand sunt aproape fierte, se dau de pe foc, se scurg de apa si se rastoarna intr-o cratita unsa cu putin ulei. Se adauga peste ele cacao, zahar, coaja de lamaie si de portocala tinuta in zahar la borcan, laptele si oul batut bine. Se amesteca bine. Se dau la cuptorul preincalzit pentru 15 minute, se asaza pe un platou si apoi se rade ciocolata cu menta peste ele. Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/paste-hutton-cu-ciocolata.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mirela0911 1

11.07.2016, 19:34

Nu am incercat niciodata cu cioco, cred ca sunt tare bune!

Bya Ralu 1

11.07.2016, 20:45

interesant,nu am mai papat

miki_a 1

12.07.2016, 08:20

Am mai vazut retete, dar nu am incercat! Sigur au gust bun!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spirale cu ciuperci