Paste cu chiftele si sos de rosii

de susu in Spaghete, 10 Dec 2010 | 6601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • Cativa catei de usturoi
  • Verdeata
  • Condimente (curry, boia, condimente pentru pui)
  • Putina menta proaspata
  • 1 felie paine inmuiata in lapte si stoarsa
  • spaghete
  • Sare
  • Piper
  • Vegeta
  • Pentru sos:
  • Cateva fire de ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • Rosii in sos
  • Cimbru
  • Busuioc proaspat
  • Vegeta
  • Condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu chiftele si sos de rosii:

Spaghetele se introduce in apa fiarta cu putina sare si ulei. Se lasa sa fiarba la foc mic pentru putin timp, sa devina “al dente”, adica fierte pe jumatate. Cand sunt gata se pun in strecuratoare, se stropesc cu putin ulei de masline si apa rece.

Carnea toccata se amesteca cu oul, painea, usturoiul, niscaiva condimente, putina menta toccata, verdeata si morcovul. Se formeaza chiftele si se prajesc sau se coc la cuptor. Se caleste ceapa in putin ulei incins, se adauga condimente si rosiile pasate. Adaugam chiftelutele prajite si mai lasam 10 minute sa se intrepatrunda aromele. Lasam sa se lege putin sosul si servim impreuna cu spaghete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chiftele si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

kamy 1

11.12.2010, 10:25

ce-mi plac pastele cu orice,dar ca si tie,alea cu sos alb ...nu dar bolognese sunt tot cu sos de rosii si carne tocata carbonara sunt albe...nu-mi plac

susu 1

12.12.2010, 08:20

Scuze Camy, le-am incurcat, ai dreptate insa alea cu sos alb tot nu-mi plac oricum s-ar numi ele

Rahela Velicu 1

06.06.2021, 19:59

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sunca si praz