Această rețetă ușor de preparat combină gustul bogat al unei sosuri de carne tocată cu aromele bogate ale pastelor perfect al dente. Fie că alegi spaghete, penne sau fettuccine, această masă sățioasă este ideală pentru a încânta întreaga familie într-o zi obișnuită sau pentru a impresiona la o cină specială. Gătește cu încredere și bucură-te de o masă delicioasă și satisfăcătoare cu paste cu carne tocată, gata într-un timp record.
Pentru reteta de Paste cu carne tocata, o mancare gustoasa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: paste, carne tocata, ceapa, morcovi, suc de rosii, usturoi.
Cum se prepara Paste cu carne tocata, o mancare gustoasa
Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei (merge cu succes uleiul de masline) pana capata o culoare frumoasa, aurie.
Se adauga carnea tocata, sarea, piperul si o jumatate de ceasca cu apa, se amesteca bine, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc moale cam 15-20 minute. Se pun apoi usturoiul, sucul de rosii, cimbru, oregano si se mai lasa pe foc inca 10 minute.
Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, se strecoara si se clatesc sub jet de apa rece.
Sosul de carne tocata se adauga pastelor fierte.
Poti incerca si reteta de Pasta al limone, Penne cu sos Arrabbiata sau le poti combina cu Sos ragu alla bolognese absolut delicios.
Pofta buna!
1
Folositi ce paste doriti, spaghete etc.
2
Puteti folosi carne de porc, pui, amestec vita+porc.