Paste cu carne tocata

de - Andreea - in Penne, 21 Ian 2013 | 25910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste scurte
  • 200 gr carne tocata
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov
  • 1 tija telina
  • sos de rosii
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata:

Tocam marunt ceapa si o calim impreuna cu morcovul taiat cuburi mici si tija de telina,la fel,tocata marunt.

Cind acestea s-au calit,adaugam carnea si lasam la calit pina isi schimba culoarea.

Adaugam sosul de rosii,putina apa si sare,piper dupa gust.

Cind sosul a scazut adaugam busuioc.

Pastele le fierbem intr-o oala cu apa cu sare pentru circa 10 minute.Se scurg de apa si se amesteca cu sosul cu carne tocata.

Se servesc calde presarate cu parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Penne con ragu' di salsiccia (carnati)