Un preparat de senzatie ce a uimit si uimeste in continuare prin gustul sau desavarsit.
Caracatita fiarta o tocam cubulete, apoi o sotam cateva minute in 2-3 linguri de ulei masline. Adaugam vinul si lasam 3 minute Scoatem caracatita pe un platou.
Punem pastele la fiert respectand instructiunile de pe ambalaj .
In paralel ,continuam in aceiasi tigaie sa sotam ceapa cu celelalte linguri de ulei ,adaugam pasta nduja ,desfacem cu cateva linguri de apa unde fierb pastele ,amestecam si lasam 1-2 minute. Adaugam caracatita sotata apoi pastele fierte ,amestecam,adaugam patrunjelul si picorino Romana ,amestecam .
Se asezoneaza cu un pic de patrunjel si un pic de coaja de lamaie
Pofta buna!
1
Nu acoperiti vasul cand adaugati vinul,lasati sa evapore alcoolul
2
Puneti pasta mai putina daca vi se pare prea iute
3
fierbeti pastele al dente