Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar

de Ina in Mancaruri de post, 27 Noi 2013 | 4946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet tagliatelle cu busuioc
  • 500 g ciuperci proaspete
  • o capatana de usturoi
  • 400 g pasta iute de gogosar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Curatam ciupercile, le spalam si le feliem grosier.

Curatam si feliem usturoiul.

Punem la fiert sosul iute de gogosar, apoi adaugam ciupercile si usturoiul feliat, lasand sa fiarba totul pana se patrund bine ciupercile. Potrivim gustul de sare.

Cand tagliatellele sunt fierte, le scurgem  si le servim alaturi de sosul de gogosar cu ciuperci . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu busuioc, ciuperci si sos iute de gogosar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gendermas