Paste cu branza si smantana la cuptor

de marianascarlat in Paste, 13 Mar 2013 | 26297 vizualizari

 

Pentru ca ne pregatim de postul Pastelui, saptamana asta ami putem sa mancan lactate si oua. Asa am ajuns la reteta asta delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste de dimensiuni mici
  • 4 oua
  • 200 g branza de oi
  • 150 g smantana
  • 100 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si smantana la cuptor:

Se pun la fiert 2l de apa cu sare. Cand apa clocoteste se adauga pastele si se lasa la fiert dupa indicatii de pe pachet. Cand timpul de fierbere s-a scurs se iau de pe foc si se rastoarna intr-o strecuratoare. Se pun apoi sub jet de apa si la lasam la sa se scurga apa bine.

Intre timp intr-un castron mai  mare radem branza pe razatoarea mare, adaugam 3 oua si smantana si amestecam bine toate ingredientele, adaugam si pastele scurse si racite. Amestecam usor si pastele in compozitia de branza cu samantana.

Ungem cu unt din belsug un vas de Yena, punem pastele amestecate cu baranza si smantana. Batem usor oul ramas si il turnam deasupra si adaugam si untul ramas taiat cuburi. Punem vasul in cuptorul incins la 170 de grade pana cand se rumeneste usor deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:40

delicioase

MotanLaOale 1

13.03.2013, 21:15

marianascarlat 1

13.03.2013, 23:06

Multumesc mult!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu telemea, la cuptor