Paste cu branza, mere si stafide

de mirela0911 in Paste, 22 Oct 2015 | 3477 vizualizari

 

E un fel de vargabeles, doar ca am adauga si cateva mere. Au fost delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 400 g taitei lati
  • 400 g branza de vaci
  • 120 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lgt coaja rasa de lamaie
  • 100 g stafide
  • 4 mere
  • 2-3 linguri pesmet
  • unt pentru uns tava
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza, mere si stafide:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara, se clatesc sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. 

Intr-un vas incapator se amesteca branza cu zaharul, zaharul vanilat si ouale. Se adauga coaja de lamaie, stafidele si merele curatate si taiate cubulete mici. Se amesteca bine apoi se pun pastele peste branza. Se omogenizeaza bine.

Tava se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna amestecul de paste in tava, se niveleaza si se presara deasupra peset. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa cca 35-40 de minute. Se raceste dupa care se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In locul merelor se pot pune alte fructe pe care le preferati.

2

Se poate servi ca atare sau alaturi de gemul preferat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza, mere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu ricotta si spanac