Aveam in dulap o punga de paste din Austria si nu stiam ce sa fac , asa ca m-am gandit sa le fac cu branza .
Am pus intr-o cratita apa impreuna cu un varf de cutit de sare si am lasat pana aceasta a inceput a clocoti. Am pus pastele si am lasat pe foc pana acestea au fiert.
Intr-un castron am framantat branza de vaci impreuna cu cea de oi, am adaugat 2 oua, mararul tocat si cateva linguri de smantana. Intrucat pastele au fiert, le-am scurs si am adaugat compozitie peste acestea.
Intr-o tigaie de prajit am tocat usturoiul si am pus la foc mic pana a inceput sa se rumeneasca. Am luat tigaia de pe foc si am adaugat 2 linguri de smantana dupa care am turnat tot in compozitie. Am amestecat si am turnat tot intr-un vas yena, dupa care am batut si cele 2 oua ramase si le-am turnat peste compozitie.
Am dat la cuptor si am asteptat sa se rumeneasca