- 250 g paste;
- 300 g branza de vaci;
- o lingura smantana grasa;
- 3 oua;
- 100 g zahar;
- 2 pliculete zahar vanilinat;
- esenta de vanilie;
- o lingurita coaja de lamaie;
- o lingurita coaja de portocala;
- 50 g cascaval ras;
- unt;
- sare;
- pesmet.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de vaci:
-
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, cu un praf de sare.
-
Se amesteca branza cu smantana, ouale, zaharul si esentele, apoi se adauga pastele scurse de apa.
-
Intr-un vas termorezistent, uns cu unt si tapetat cu pesmet, se pun pastele cu branza, iar, pe deasupra, se rade cascaval.
-
Se lasa la cuptorul preincalzit, 35-40min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.