Paste cu branza de vaci

de mimmi in Dulciuri, 8 Sep 2011 | 3824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste(eu am folosit turbane)
  • 500 g branza de vaci
  • zahar dupa gust
  • 100 g stafide
  • esenta rom
  • coaja rasa de portocal si lamaie
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de vaci:

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Le lasam la scurs . Curatam stafidele de codite si le punem in esenta de rom ( puteti amesteca esenta de rom cu putina apa ) si le lasam cca 10-15 minute sa se patrunda. Amestecam branza cu stafidele,coaja de portocala si lamaie si zahar dupa gust.

Amestecam pe foc,pastele cu branza(se poate adauga 1-2 linguri ulei) Se pot servi atat calde cat si reci ! Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase reteta cu branza