Paste cu branza de burduf

de MotanLaOale in Penne, 24 Iun 2017 | 7667 vizualizari

 

Inspirat de Mirela.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste (penne)
  • 400 g branza de burduf
  • 300 g smantana
  • 2 oua
  • 100 g cascaval Delaco
  • 30 g unt pentru uns
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de burduf:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pa ambalaj, se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se amesteca pastele cu branza si se omogenizeaza bine.

Se unge o tava termorezistenta cu unt, se pun pastele si se niveleaza.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25-30 minute.

Se scoate din cuptor si se presara cu cascaval ras.

Se reintroduce in cuptor pana se rumeneste frumos.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]