Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan

de r3nat02006 in Paste, 13 Ian 2013 | 7446 vizualizari

 

o reteta simpla si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • paste conchiglie 250 gr (se pot folosi orice fel de paste)
  • 15gr bulion concentrat
  • 200gr piept pui
  • 50gr parmezan
  • 15 gr patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan:

Se pune o cratita cu apa la fiert , pana ajunge la temperatura de fierbere, apoi se adauga pastele si se lasa 10-15 min la foc mic pana se fac de consistenata dorita.

Pieptul se pune la fiert cu o lingura de delicat iar apoi se marunteste in bucatele

Parmezanul se da pe razatoarea mica iar patrunjelul se toaca marunt

Dupa ce pastele sunt gata se scurg de apa si se adauga intr-un bol peste care se adauga bulionul si pieptul facut bucatele 

Se pun pe farfurie iar apoi se orneaza cu parmezan ras si patrunjel

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (8)

r3nat02006 1

13.01.2013, 20:02

Multumesc pentru primirea calduroasa!

diaconta 1

14.01.2013, 20:47

Fierbinte de-a dreptul....primirea

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 09:13

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]