Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan

de r3nat02006 in Paste, 13 Ian 2013 | 6990 vizualizari

 

o reteta simpla si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • paste conchiglie 250 gr (se pot folosi orice fel de paste)
  • 15gr bulion concentrat
  • 200gr piept pui
  • 50gr parmezan
  • 15 gr patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan:

Se pune o cratita cu apa la fiert , pana ajunge la temperatura de fierbere, apoi se adauga pastele si se lasa 10-15 min la foc mic pana se fac de consistenata dorita.

Pieptul se pune la fiert cu o lingura de delicat iar apoi se marunteste in bucatele

Parmezanul se da pe razatoarea mica iar patrunjelul se toaca marunt

Dupa ce pastele sunt gata se scurg de apa si se adauga intr-un bol peste care se adauga bulionul si pieptul facut bucatele 

Se pun pe farfurie iar apoi se orneaza cu parmezan ras si patrunjel

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-budinci de paste cu pui