Paste Carbonara

de diaconta in Paste, 30 Sep 2013 | 17700 vizualizari

 

O reţeta foarte simpla pe care demult vroiam s-o încerc.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste pappardelle
  • 100 g bacon cubulete
  • 100 g ciuperci din conserva
  • 100 g cascaval
  • 200 g smântâna
  • 2 oua
  • Un morcov
  • O lingurita mustar
  • Ulei
  • Sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Pastele le-am fiert în apa cu sare,apoi le-am scurs de lichid.

Am prajit cubuletele de bacon,morcovul fâşii si ciupercile cu putin ulei.

Ouale le-am batut si am amestecat cu smântâna,mustarul si cascavalul razuit.

Peste bacon si ciuperci,am pus pastele,apoi am turnat deasupra sosul de smântâna,am pus putin piper.Sare nu a mai fost cazul,baconul si cascavalul fiind suficient de sarate.

Am mai lasat pe foc cateva minute pâna ce s-a încalzit si sosul pentru ca ouale sa nu ramana crude.

Astfel s-a topit si cascavalul.

 

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Monika_Diana 1

11.10.2013, 22:02

Eu le-am incercat si cu salam afumat si au iesit delicioase

diaconta 1

11.10.2013, 22:35

Monika_Diana,ma bucur ca ti-au placut
si noi le-am facut iar ieri dar cu spaghete

Krystyan Trendy 1

25.11.2013, 00:31

arata grozav

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel