Spaghete cu de toate

de LadyCrs in Paste, 1 Noi 2012 | 5058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga spaghete de orice fel
  • 2 ardei capia
  • un borcan ciuperci
  • 3 catei usturoi
  • 4 pulpe
  • 2 cabanosi
  • 7 felii de kaizer
  • masline
  • bulion ( vreo 3-4 linguri)
  • condimente dupa gust
  • o rotita de cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu de toate:

Fierbem spaghetele in apa clocotita cu sare .

Le spalam si le lasam la scurs.

Fierbel pulpele si le lasam sa se raceasca pentru a le putea dezosa si le taiem bucatele, alaturi de cabanosi si kaizer pe care il vom taia fasii.

Spalam aredeii si ii taiem fasii.

Punem la calit intr-un vas incapator carnea in uleiul bine incins.

Dupa ce s.au rumenit frumos adaugam ciupercile si ardeii, impreuna cu condimentele.

Lasam cateva minute sa se inabuseasca frumos, dupa care adaugam apa stercurata in care am fiert carnea. Lasam sa dea cateva clocote dupa care punem bulionul si usturoiul si mai lasam 2-3 minute pe foc.

Adaugam si maslinele taiate rondele.

Cascavalul il dam prin razatoare.

Intr-un vas punem spaghetele si sosul obtinut...peste care presaram cascavalul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de smantana si kaizer