Pastai scazute cu usturoi

de Tabita _ in Mancaruri de post, 21 Sep 2013 | 6290 vizualizari

 

O mancarica delicioasa. Inspiratie: e-Retete

 

INGREDIENTE

  • 500 g pastai
  • 5 catei mari de usturoi
  • 1 linurita boia dulce
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai scazute cu usturoi:

Pastaile se spala, se curata de capete si se rup in 2-3 bucati.

Se taie 3 catei de usturoi.

In uleiul incins se adauga usturoiul si se caleste. Se adauga apoi pastaile si sa calesc inca 2-3 minute, amestecand des.

Se acopera pastaile cu 2 cani de apa, se adauga condimentele si verdeturile tocate marunt.

Se pune capacul si se firbe la foc mediu pentru cca 25-30 minute.

Se verifica sa fie fierte dupa acest timp si daca nu sunt gata se mai lasa la fiert cu capac.

Se adauga restul de 2 catei de usturoi striviti si se fierbe inca 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai.

Se servesc simplu cu paine prajita sau ca si garnitura.

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

2

Se servesc simplu cu paine prajita sau ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Tabita _ 1

21.09.2013, 20:52

Rocsi draga, ma bucur ca iti place

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 18:47

o bunatate ... si cu putina mamaliguta

Tabita _ 1

23.10.2013, 19:51

Multumesc Krysty! Da, asa e, cu mamaliga merge perfect.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena inabusita, cu usturoi, reteta simpla ca la mama acasa