Pasta fresca con zucchini e panna

de Bya Ralu in Spaghete, 5 Ian 2015 | 4668 vizualizari

 

Paste proaspete cu dovlecel si smantana

 

INGREDIENTE

  • Paste proaspete
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 dovlecel zucchini potrivit
  • unt
  • 1/2 cutie smantana italieneasca(panna)
  • 1-2 catei de usturoi
  • Parmezan ras
  • peperoncino,sare,piper,oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta fresca con zucchini e panna:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt.

Dupa cateva minute se adauga dovlecelul spalat bine si dat pe razatoarea mare cu tot cu coaja.
Se pune putina apa si se lasa la foc mic sa fiarba.

Dupa aproximativ 5-10 minute se adauga smantana si condimentele,se amesteca bine si se pune si usturoiul strivit si zeama de lamaie,se lasa cateva minute dupa care se ia de pe foc.

Intr-o craticioara se pune apa cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa se adauga pastele,se lasa 5-6 minute(difera in functie de paste),se gusta,iar cand sunt "al dente",se pun intr-o strecuratoare(dar nu se scurg complet de apa).

Punem pastele peste sos,presaram parmezan ras,amestecam bine si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta fresca con zucchini e panna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci si busuioc