Pasta fresca con zucchini e panna

de Bya Ralu in Spaghete, 5 Ian 2015 | 4085 vizualizari

 

Paste proaspete cu dovlecel si smantana

 

INGREDIENTE

  • Paste proaspete
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 dovlecel zucchini potrivit
  • unt
  • 1/2 cutie smantana italieneasca(panna)
  • 1-2 catei de usturoi
  • Parmezan ras
  • peperoncino,sare,piper,oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta fresca con zucchini e panna:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt.

Dupa cateva minute se adauga dovlecelul spalat bine si dat pe razatoarea mare cu tot cu coaja.
Se pune putina apa si se lasa la foc mic sa fiarba.

Dupa aproximativ 5-10 minute se adauga smantana si condimentele,se amesteca bine si se pune si usturoiul strivit si zeama de lamaie,se lasa cateva minute dupa care se ia de pe foc.

Intr-o craticioara se pune apa cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa se adauga pastele,se lasa 5-6 minute(difera in functie de paste),se gusta,iar cand sunt "al dente",se pun intr-o strecuratoare(dar nu se scurg complet de apa).

Punem pastele peste sos,presaram parmezan ras,amestecam bine si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta fresca con zucchini e panna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci