Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati

de Adi in Peste, 22 Aug 2018 | 4020 vizualizari

 

Unul dintre aperitivele pe care le preparăm aproape la fiecare sarbatoare este aceasta pasta de ton.
O preparam in mai multe combinatii, de data asta adaugand hering afumat.
 

 

INGREDIENTE

  • 750 g file de ton in ulei de masline
  • 300 g hering afumat
  • 200 g crema de branza cu verdeata
  • 200 g crema de branza cu castraveciori
  • 5-6 castraveciori murati
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati:

Tonul se scurge bine de ulei si se amesteca cu heringul tocat marunt.

Castraveciorii se toaca in cuburi mici, cat de mici, apoi se scurg bine de zeama, presandu-i in maini.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Peste amestecul de ton si hering se adauga crema de branza, castraveciorii si ceapa si se omogenizeaza compozitia.

Se potriveste gustul cu sare si piper si se da pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati la rece, pana in momentul servirii.

Se serveste cu paine prajita, sau se pot umple cu ea minitarte, rulouri din aluat, etc.

TIPS-URI

1

Daca Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati nu este acrisoara, se mai poate adauga zeama de lamaie.

2

Se mai poate adauga si marar sau patrunjel, tocate maraunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spigola con patate e carote al forno