Pasta de ton

de JulyCris in Peste, 7 Mai 2014 | 9182 vizualizari

 

N-am stiut ce denumire sa-i dau. Sa fie pasta de ton,sa fie pate de ton...important este ca este foarte gustos gustos acest preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii conserva de ton in suc propriu,
  • 1 cutie pate de peste(somon am avut eu),
  • 1 si 1/2 lingura maioneza,
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 cuie porumb boabe, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Conservele de ton le-am scurs bine de apa si le-am pus in robotul de bucatarie. Am mixat bine tonul pana a devenit ca o pasta. Am pus pasta intr-un castron si am adaugat pate-ul.Am amestecat pana la omogenizare,apoi am adaugat boabele de porumb bine scurse si ceapa tocata marunt,marunt. Am omogenizat totul,am adaugat putin piper si maioneza.Am amestecat din nou.Am pus toata compozitia rezultata intr-un castronel si am ornat cu boabe de porumb si feliute de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton