Pasta de tofu cu ardei copti

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2014 | 3791 vizualizari

 

Va aduc azi o pasta de tofu perfecta pentru micul dejun . Madelines Cuisine a fost inspiratia mea pentru aceasta pasta . Am vazut retata le ea si cum imi place tofu am zis sa o incerc . Am optat sa adaug la ea ardei copti pentru gustul lor deosebit , dar se poate face si cu altceva .
Merita sa incercati

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tofu in saramura
  • 1 iaurt grecesc (mic)
  • 1 ceapa
  • 2 ardei capi copti si curatati
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de tofu cu ardei copti:

Curatam ceapa si o dam pe razatoarea mica . Ardeii capia pe care i-am copt , ii curatam si ii taiem cubulete .

Intr-un castron punem branza tofu impreuna cu 1 cutie iaurt grecesc si cu o furculita o zdrobim bine , se poate folosi blenderul vertical. Adaugam ardeiul copt , ceapa razuita si patrunjel tocat . Asezonam cu sare si piper , sau alte condiment si dam la rece .

Servim pe paine alaturi de o salata de ardei, sau rosii

 

 

TIPS-URI

1

folositi praz, marar , ceapa verde sau altceva ce aveti prin frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de tofu cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cabanos invelit in foietaj