Pasta de telemea

de lira in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 5365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g telemea
  • 4 oua fierte 
  • maioneza dintr-un ou
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de telemea:

Telemeaua se da pe razatoare, dupa care razuim ouale fierte.

Punem telemeaua si ouale intr-un bol, adaugam maioneza si condimentam cu sare, piper. Si .... Voila.... gata e pasta noastra de telemea. Reteta merge perfect mai ales ca acum vine vremea cand incepem sa gasim telemea pe la tarani prin piata, asa ca va fi super cu niste rosii alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza