Pasta de sardine

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2014 | 14641 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si rapid pentru cei care indragesc preparatele din peste si nu numai. :)

 

INGREDIENTE

  • 80 gr. file de sardine in ulei de masline;
  • 200 ml. lapte;
  • 20 gr. unt (la temperatura camerei);
  • 20 ml. zeama de lamaie (1/2 de lamaie potrivita);
  • 3 fire ceapa verde (pentru compozitie) + 1 fir (pentru decor);
  • 1/4 lingurita cu piper;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de sardine:

Scurgem fileurile de sardine de ulei si le lasam la desarat in lapte, pentru minim 20 minute.

Scurgem fileurile de lapte, le punem intr-un bol.

Adaugam untul la temperatura camerei, piperul, zeama de lamaie si mixam pana obtinem o pasta.

Tocam marunt ceapa verde si o adaugam in compozitie. Amestecam.

Servim pasta de sardine pe felii de paine prajita si decoram si bucatele de ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de sardine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

09.05.2016, 20:22

O bunatate! Unde ai fugit Patty?

miki_a 1

28.06.2016, 09:20

La multi ani! Si eu sper sa revii!

Panacris 1

28.06.2023, 11:51

Super bună!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu marar si cascaval