Pasta de Primavara

de Alina26 in Paste, 18 Apr 2013 | 3744 vizualizari

 

Ca tot incepe sa vina caldura....aceasta pasta e perfecta...se mananca rece si e f.buna.Mie una imi place!!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 g pasta scurta (nu conteaza forma)
  • 2 mozzarelle
  • 4 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 lingura de busuioc uscat
  • 1/2 lingura de oregano
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de Primavara:

Punem apa la fiert cu sare. Cand fierbe apa puneti pasta la fiert. Cand s-a fiert pasta o clatiti cu apa rece si o lasati la scurs.

Intre timp taiem rosiile cubulete, mozzarella la fel, usturoiul taiat felii si le punem pe toate intr-un bol. Adaugam sare, piper, origano, busuioc, ulei de masline si amestecam.

Adaugam pasta racita si amestecam.

Serviti rece. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de Primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de paste cu piept de pui si mango