Pasta de gogosari

de roxana_simona in Conserve, 23 Sep 2015 | 5364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 2 linguri mari de sare(linguri de lemn)
  • 1 conservant
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari:

Gogosarii se spala bine sub jet de apa,se curata de samburi si se dau pe rand prin masina de tocat.

Se pune sarea,se amesteca bine dupa care se adauga si conservantul,amestecand din nou.

Se lasa 24 de ore,dupa care compozitia se pune in borcane curate,spalate si uscate.

Se inchid bine capacele la borcane si se depoziteaza intr-un loc mai racoros.

TIPS-URI

1

Conservantul se pune pentru a nu mai fierbe compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogonele si castraveti pentru iarna