Pasta de conopida cu usturoi

de Valclaudia in Mancaruri de post, 30 Noi 2013 | 32621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 150 ml ulei
  • 6 catei de usturoi
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida cu usturoi:

Spalam conopida si o fierbem in apa cu sare.

O scoatem in strecuratoare, o lasam la scurs si dupa racire o mixam la robot impreuna cu usturoiul si uleiul.

Rezulta o pasta picanta pe care o ungem in strat consistent pe felia de paine.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

laura_n 1

01.12.2013, 11:29

uite o combinatie pe care nu am incercat-o

Panacris 1

04.12.2013, 07:38

JulyCris 1

12.02.2014, 16:36

Foarte buna! Demult timp n-am mai facut-o... Eu faceam o maioneza de usturoi si amestecam cu conopida.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida cu sunca si maioneza de casa