Pasta de conopida

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 37478 vizualizari

 

Se serveste ca aperitiv, sau fel principal, pentru micul dejun sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mijlocie
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde maruntit
  • 1 galbenus
  • Ulei de masline
  • sare, piper alb
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Curatam conopida de frunze si o punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’, dupa care o scoatem din apa si o lasam la scurs. Imtre timp facem o maioneza din ou, ulei si zeama de lamaie. Zdrobim conopida, adaugam usturoiul pisat, maioneza, verdeata, asezonam, omogenizam totul si salata este gata de servit. Se serveste pe felii de paine . Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

02.05.2012, 14:18

arata foarte bine

lia maria 1

12.05.2012, 17:55

gurita_ta2005 multumesc

ancanicoleta91 1

10.06.2014, 14:25

foarte buna eu am incercar dar in loc de patrunjel am pus putin marar ..a iesit senzationala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat