Pasta de branza

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2011 | 26501 vizualizari

 

Cred ca fiecare gospodina are pasta ei de branza, preparata dupa gustul familiei ei.
Noua asa ne place cel mai mult....

 

INGREDIENTE

  • Branza de vaca
  • smantana
  • unt(optional)
  • ceapa
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza:

Branza de vaci se sfarma bine cu furculita.

Ceapa si mararul se toaca marunt( ceapa se poate rade pe razatoarea cu ochiuri mici) ,apoi se pun peste branza faramitata.

Se adauga smantana si condimentele si untul(optional)

Se amesteca bine se orneaza apoi intr-un bol.

Aceasta pasta se poate servi ca atare pe felii de paine prajita sau se pot umple rosii sau ardei grasi , cu ea.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de orez cu branza