Pasta de ardei copt

de cristinutanicolita in Conserve, 4 Noi 2018 | 3320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg ardei gogosar
  • 2,5 kg ardei kapia
  • Boabe de piper
  • 5 lg mustar
  • 5 lg miere
  • Sare
  • Foi de dafin
  • 500 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei copt:

Ardeiul se spală, se coace si se curata de pielita, cotor si seminte. 

Se trece ardeiul prin blender. 

Se pune uleiul la incins. 

Se adaugă pasta de ardei, mustarul, mierea, boabele de piper, foile de dafin. 

Se fierbe la foc mic, până ce uleiul se ridica deasupra. Se adaugă sare după gust si se mai lasa 10 min.

Se pune pasta obtinuta in borcane spalate si stetilizate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei kapia la borcan