Pasta all'arrabbiata

de LeBlogPiquant in Paste, 17 Noi 2010 | 4155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei iute mic
  • busuioc proaspat
  • 1 conserva de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • parmezan ras (optional)
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta all'arrabbiata:

Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.Scurgeti-le.

Intre timp, tocati marunt usturoiul, si caliti-l 1-2 minute intr-o tigaie, in 2 linguri de ulei de masline. adaugati ardeiul iute si frunzulitele de busuioc, si apoi rosiile din conserva, impreuna cu o lingurita de zahar. Lasati 10 minute sa fiarba la foc mic. Daca scad prea mult, mai adaugati un pic de apa.Opriti focul.

Puneti pastele pe farfurie, si deasupra cateva linguri de sos. Daca folositi, radeti deasupra parmezan.

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta all'arrabbiata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de rosii si bacon