Pasta al aglio, olio e .....chilli

de Brindusa in Spaghete, 29 Ian 2010 | 5490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 catei de usturoi taiati in cateva bucati + 1 catel intreg
  • 4 ansoa (asta e optional, da' aveam prin casa)
  • ulei de masline extravergine (cam 100 ml)
  • paste (la mine au fost pappardelle)
  • niste ardei iute taiat mic (eu n-am avut, asa ca am folosit pudra de chilli)
  • busuioc verde sau patrunjel, taiate marunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta al aglio, olio e .....chilli:

Mai intai am pus usturoiul taiat si chilli in ulei si l-am lasat 1, ora ca sa aromatizezeze uleiul.

Am fiert pastele in apa cu sare dupa cum a scris pe cutie. In timpul asta intr-o tigaie am pus putin ulei si am prajit catelul de usturoi. L-am scos din tigaie cand a devenit auriu, am pus fileurile de ansoa si am amestecat pana s-au topit. Am adaugat 1 polonic din apa in care au fiert pastele, apoi pastele si uleiul aromatizat (strecurat). Am amestecat bine sa se intrepatrunda aromele si sa scada apa, am presarat verdeata si..... gata mancarea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta al aglio, olio e .....chilli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (6)

Bunica 1

30.01.2010, 17:34

Si pentru mineeee! Arata super

mamidesara 1

08.05.2010, 19:01

am facut si eu, foarte bune, daca iti place picant

Brindusa 1

08.05.2010, 23:17

mamaidesara, depinde cat chilli pui. La mine a fost mai usurel ca a mancat si fimiu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti in sos, cu vinete si dovlecei