Pasta al aglio, olio e .....chilli

de Brindusa in Spaghete, 29 Ian 2010 | 5640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 catei de usturoi taiati in cateva bucati + 1 catel intreg
  • 4 ansoa (asta e optional, da' aveam prin casa)
  • ulei de masline extravergine (cam 100 ml)
  • paste (la mine au fost pappardelle)
  • niste ardei iute taiat mic (eu n-am avut, asa ca am folosit pudra de chilli)
  • busuioc verde sau patrunjel, taiate marunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta al aglio, olio e .....chilli:

Mai intai am pus usturoiul taiat si chilli in ulei si l-am lasat 1, ora ca sa aromatizezeze uleiul.

Am fiert pastele in apa cu sare dupa cum a scris pe cutie. In timpul asta intr-o tigaie am pus putin ulei si am prajit catelul de usturoi. L-am scos din tigaie cand a devenit auriu, am pus fileurile de ansoa si am amestecat pana s-au topit. Am adaugat 1 polonic din apa in care au fiert pastele, apoi pastele si uleiul aromatizat (strecurat). Am amestecat bine sa se intrepatrunda aromele si sa scada apa, am presarat verdeata si..... gata mancarea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta al aglio, olio e .....chilli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bunica 1

30.01.2010, 17:34

Si pentru mineeee! Arata super

mamidesara 1

08.05.2010, 19:01

am facut si eu, foarte bune, daca iti place picant

Brindusa 1

08.05.2010, 23:17

mamaidesara, depinde cat chilli pui. La mine a fost mai usurel ca a mancat si fimiu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu midii si sos de rosii