Pascute (LIGHT)

de Dea_Dea in Prajituri, 1 Mai 2013 | 3852 vizualizari

 

Pascute light fara faina si fara aluat!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza de vaci
  • indulcitor
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pascute (LIGHT):

Branza se paseaza cu furculita , se pune indulcitorul , ouale si se omogenizeaza.

Se pun in forme de briose pe foaie de copt in tava. Se dau la cuptor la foc potrivit 30 min . Se lasa sa se racoreasca si se scot din forme.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si zahar brun si zahar alb

2

Se pot pune si stafide sau ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pascute (LIGHT)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu smantana, branza si ciocolata