Pascute (LIGHT)

de Dea_Dea in Prajituri, 1 Mai 2013 | 3521 vizualizari

 

Pascute light fara faina si fara aluat!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza de vaci
  • indulcitor
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pascute (LIGHT):

Branza se paseaza cu furculita , se pune indulcitorul , ouale si se omogenizeaza.

Se pun in forme de briose pe foaie de copt in tava. Se dau la cuptor la foc potrivit 30 min . Se lasa sa se racoreasca si se scot din forme.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si zahar brun si zahar alb

2

Se pot pune si stafide sau ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pascute (LIGHT)" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu smantana