O pasca reinventata!
Mod de preparare pentru blat:
Ouale se separa, se freaca galbenusurile cu un praf de sare, coaja rasa de lamaie si esenta de rom. Separat se bate albusul cu zaharul si zeama de lamaie, picurand din cand in cand, apoi se adaga in compozitia de galbensuri, alternand 1 lingura de albus, 1 lingura de ulei. Faina se cerne, apoi se adauga in ploaie impreuna cu praful de copt, stins cu zeama de lamaie, amestecand usor pana se inglobeaza toate ingredientele. In tava tapetata cu margarina si faina se toarna jumatate de compozitie si se pune la cuptor la foc mic, pana se prinde putin si capata luciu deasupra.
Pentru umplutura: Branza de vaci se freaca bine cu zaharul tos, ouale, esenta de rom, sarea si grisul. Se scoate tava din cuptor cu aluatul, se toarna crema de branza, apoi restul de compozitie ce a ramas, se presara stafidele si se da la cuptor imediat, cca. 30 de minute.
Dupa ce s-a racit se presara zahar pudra si vanilinat.