Pasca fara aluat a la Jamila

de Bya Ralu in Dulciuri, 4 Mai 2013 | 9776 vizualizari

COMENTARII (39)

Bya Ralu 1

04.05.2013, 21:43

eduard
tab1ta

Bya Ralu 1

04.05.2013, 21:43

gabyztu multu

scortisoara 1

04.05.2013, 21:43

Buna de tot! Paste fericiiiit!

Bya Ralu 1

04.05.2013, 21:45

multumesc!Paste fericit si tie draguta

laura_n 1

04.05.2013, 21:58

ce frumos a iesit

babi5 1

04.05.2013, 22:04

Asta-i prajitura lui Bahmu :

Sim0na 1

04.05.2013, 22:22

O pasca tare buna!!!

Bya Ralu 1

04.05.2013, 22:38

multu laurita

Bya Ralu 1

04.05.2013, 22:38

babi nu stiu despre ce e vorba)

Bya Ralu 1

04.05.2013, 22:38

simona multumesc!paste fericit

MonaMimi 1

04.05.2013, 23:45

Bya Ralu 1

05.05.2013, 10:37

sabiradu 1

05.05.2013, 21:56

Si eu am facut reteta ei si a fost exceptionala de buna ,grozava delicioasa !!!!Si a ta arata super fain .

Bya Ralu 1

06.05.2013, 11:56

multumesc sabi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu branza