Pasca fara aluat

de Constelatialeu in Dulciuri, 19 Apr 2014 | 8557 vizualizari

 

Am incercat varianta asta mai rapida,n-am facut multa,intr-un vas mic de yena,asa de pofta.....ca e criza...

 

INGREDIENTE

  • 190 g branza de vaca dulce-20% grasime
  • 200 g smantana 40% grasime
  • 75 g stafide aurii
  • 150 g zahar
  • 60 g gris
  • 3 oua
  • 1 zahar vanilat burbon
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Intr-un caston punem branza dulce,zaharul,zaharul vanilat,omogenizam,apoi adaugam smantana,grisul,ouale si stafidele.

Amestecam pana devine o crema omogena. Intr-un vas yena ,diametru cca 15 cm,am pus hartie de copt ca sa fiu sigura ca pot sa o scot frumos,fara sa se rupa,turnam crema obtinuta.Introducem vasul la cuptorul preincalzit,la foc mediu,cca 50-60 min.A mea s-a cam bronzat,ca la un moment dat au venit gazele mai mari si n-am fost atenta.

Verificam daca e gata cu o scobitoare,daca iese curata scobitorea scoatem vasul din cuptor si lasam sa se raceasca..daca era dupa mine o mancam calda,noroc ca era 1 noaptea.....cand s-a racit am pudrat-o cu zahar si am pacatuit mancand o bucata ....ca sa nu lesin de pofta...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
PASCA FARA ALUAT