by laura adamache(este foarte gustoasa)
UMPLUTURA
UNS
Amestecam faina cu cacaua si le punem intr-un vas incapator,
Amestecam laptele cu apa si le incalzim putin,
Frecam drojdia cu 1 lingurita de zahar,apoi o amestecam cu laptele si o adaugam in centrul fainii,
Framantam putin apoi adaugam oul batut usor,zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare,
Framantam pana cand aluatul devine elastic si nu se mai lipeste de maini,
Acoperim vasul cu o folie alimentara si lasam sa dospeasca 1 ora intr-un loc caldut,
Dupa 1 ora impaturim aluatul in 2 bucati,intindem una dintre bucati pe planul de lucru infainat intr-o foaie de cca 1 cm grosime,
Ungem o tava cu unt si tapetam cu faina,punem foaia de aluat in tava,
Din cealalta bucata de aluat formam 3 snururi lungi cat circumferinta formei,impletim snururile de aluat si le asezam de jur imprejurul foii de aluat,
Acoperim tava si o lasam pentru 30 min intr-un loc ferit de curenti de aer,
UMPLUTURA-
Amestecam branza cu oul,apoi adaugam zaharul,zaharul vanilat,grisul,faina iar la sfarsit bobitele de ciocolata
PASCA SE UMPLE NUMAI INAINTE DE A FI BAGATA LA CUPTOR.
Dupa 30 min pudram foaia inferioara cu o lingurita de gris si umplem pasca,
Ungem marginile cu 1 albus batut usor,presaram bobite de ciocolata deasupra si dam tava la cuptor cca 45 min,
Lasam sa se raceasca in tava dupa care o scoatem si o lasam la racit
1
eu am dublat cantitatiel de mai sus