Pasca cu branza proaspata de vaci

de Valyvalentyna in Dulciuri, 19 Apr 2014 | 3256 vizualizari

 

Fac aceasta reteta de pasca pe care o stiu de la mama mea pe care o ador. este ffff buna.!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza proaspata de vaci,
  • 6 oua,
  • 3 linguri de faina,
  • jumatate esenta rom,
  • 1 esenta vanilie,
  • coaja rasa de la 1 lamaie si de la 1 portocala,
  • 250-300 gr zahar,
  • 4 linguri de gris,
  • 3 linguri smantina,
  • 100 gr stafide,
  • 2 linguri unt{ margarina,} la temperatura camerei
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • 1 pliculet praf de copt{15 g}
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza proaspata de vaci:

Se separa albusul de galbenus se freaca galbenusurile bine cu zaharul adaugam margarina se amesteca cu branza pina se omogenizeaza Apoi punem praful de copt stins in zeama de lamaie, punem smantina le amestecam bine, batem albusurile separat punem lamaia rasa si portocala, esentele, zaharul vanilat si stafidele si omogenizam bine pina optinem o compozitie consistenta.

Ungem tava cu ulei tapetam cu faina si gris apoi turnam compozitia o ornam cu ce doriti si bagam la cuptor 175 de grade pt 35 min.

TIPS-URI

1

O puteti orna dupa ce o lasati la cuptor 10 min sa prinda o crusta{coaja} sa nu se lase in compozitie rahatul,stafidele etc [ornatul}

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza proaspata de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

20.04.2014, 15:12

Foarte buna! Paste fericit!

Valyvalentyna 1

20.04.2014, 15:45

Multumesc Rocsi. Paste fericit!!

Bunica 1

20.04.2014, 21:08

Sunt sigura ca ti-a iesit o bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasca in trei straturi