Parjoale vesele

de Andreea Baraboi in Porc, 21 Oct 2014 | 2972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata porc pe care am tocat-o acasa
  • o capatana usturoi
  • un cartof
  • vegeta
  • piper
  • 3 oua
  • 2 linguri faina grau
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale vesele:

Am dat pe robot   carnea, cartoful si usturoiul le asezam intr-un vas  unde  adaugam  ouale, vegeta, piperul si am amestecat, iar apoi am adaugat cele 2 linguri de  faina si am continuat sa amestec.

Pregatim tigaia unde adaugam putin ulei, si facem  parjolutele, le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si apoi le asezam pe o farfurie  tapetata cu  hartie de  bucatarie .

Pofta buna !!

TIPS-URI

1

eu in tigaie folosesc ulei numai la inceput iar dupa nu mai imi este necesar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale vesele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de purcelus la tava