Parjoale vesele

de Andreea Baraboi in Porc, 21 Oct 2014 | 3037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata porc pe care am tocat-o acasa
  • o capatana usturoi
  • un cartof
  • vegeta
  • piper
  • 3 oua
  • 2 linguri faina grau
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale vesele:

Am dat pe robot   carnea, cartoful si usturoiul le asezam intr-un vas  unde  adaugam  ouale, vegeta, piperul si am amestecat, iar apoi am adaugat cele 2 linguri de  faina si am continuat sa amestec.

Pregatim tigaia unde adaugam putin ulei, si facem  parjolutele, le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si apoi le asezam pe o farfurie  tapetata cu  hartie de  bucatarie .

Pofta buna !!

TIPS-URI

1

eu in tigaie folosesc ulei numai la inceput iar dupa nu mai imi este necesar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale vesele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi, o reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa