Parjoale surpriza

de lenca21 in Mancaruri cu carne, 27 Dec 2009 | 7248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de carne tocata
  • 1ou
  • 3 linguri de parmezan
  • 1cartof crud
  • sare
  • piper
  • dafin
  • miez de paine(2-4felii)
  • 1 ceapa
  • 2 tulpini de telina
  • mustar
  • 2-3 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale surpriza:

 se mesteca 400gr de carne tocata (mixt vita-porc) cu1ou, 3 linguri de parmezan,si amestecul urmator, macinat in blender (sa fie ca o crema):

Amestecam totul cu carnea si dam la frigider 2ore.

Separat se fierb 3 oua si se racesc

Impartim carnea in 3 parti si facem 3 maxi parjoale cu oul in mijloc. Dam prin pesmeti deasupra si invelim in aluminiu

Se da la cuptor cca 1 ora, dupa care se deschid pungile si mai coacem cca 20min ca sa rumeneasca deasupra 220° Inainte de a taia feliile se lasa putin sa se raceasca ca sa ramina carnea mai compacta. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

rivka 1

27.12.2009, 16:38

rivka 1

28.12.2009, 15:24

am facut si eu azi ca am avut o punguta de 200 gr de carne tocata de vita si nu stiam oricum ce sa fac cu ea...ouale mele sunt enorme dci mi-au iesit doar 4 bile, mari, nu le-am mai pus in staniol doar prin pesmet, fff repede s-au facut 30minute.
mi-au iesit 4, foarte bune, le mai fac sunt spornice.

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 22:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui