Parjoale moldovenesti

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 9656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne vita
  • 1 ceapa mare
  • 2 feli paine
  • pesmet
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 1/2 sare
  • 1 lgt patrunjel
  • cimbru
  • 1 capatana mare usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Parjoalele se pot prepara din carne de vita,porc,de miel.Se alege carnea macra pentru parjoale.

Odata cu carnea ,se da prin masina si o ceapa mare,bine inabusita cu apa si un varf de cutit sare,pana a devenit sticloasa,miezul de paine inmuiat si stors,morcovul si cartoful.

Ca sa fie cat mai pufoase parjoalele e bine ca intreaga compozitie sa fie data de 2 ori prin masina.Se adauga 1 ou,care la nevoie se poate inlocui cu o lingura de faina,apoi sare,cimbru,verdeata taiata fin si usturoi pisat bine.

Se amesteca bine cu o lingura de lemn.Separat pe un fund de lemn se pune pesmetul in stare subtire,se ia cu o lingura din tocatura si se aseaza pe pesmet gramajoare,apoi cu mana se fac parjoale rotunde sau lunguiete.

Intr-o tigaie se pune,ulei la incins,apoi se pun parjoalele si se rumenesc pe ambele parti.

Pana la masa se pastreaza acoperite,puse pe un vas cu apa fierbinte.

Se servesc cu diferite garnituri,dupa dorinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale preparate rapid