Parjoale cu fasole verde

de Sidy in Curcan, 21 Ian 2012 | 4455 vizualizari

 

Toata lumea face parjoale .Se foloseste ce carne ai ,de vita,de porc,de pasare chiar si de miel.E perfect si rezultatul nu poate fi decat de exceptie
Eu asa le fac...din carne de curcan.
Simplu si usor de facut...

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 1-2 oua
  • ceapa verde
  • sare 
  • piper
  • faina
  • 1 rosie
  • ardei gras rosu si verde
  • 500 g fasole verde
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale cu fasole verde:

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie de paine inmuiata si apoi stoarsa)

Se pune sare si piper, ouale si patrunjel verde tocat. Se amesteca bine toata pasta si se lasa sa se odihneasca 15 minute.

Se ia cu lingura din compozitie si se fac in palma parjoale care se dau prin faina si apoi se prajesc.
2 cepe verzi se toaca marunt si impreuna cu ardeiul gras si rosia taiate cubulete se calesc in putin ulei apoi se adauga fasolea verde.

Punem o canita cu apa , sare , piper si lasam sa fiarba acoperit.
Fasolea se serveste cu parjoale.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

alinutzika 1

21.01.2012, 15:43

mi-e foame deja!

lia maria 1

21.01.2012, 17:27

foarte bune cu fasolica verde yumi,yumi

Ina 1

22.01.2012, 08:59

Noroc ca te mai vad comentand la altii Daca nu te pot adauga in lista, nu vad cand pui noi retete

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui