Parjoalele de porc reprezinta un preparat gustos savurat de generatii intregi. Aceste chiftele suculente si aromate sunt perfecte pentru orice masa, oferind un gust autentic si satisfacator. Prepararea lor este simpla, dar rezultatul este intotdeauna impresionant, fiind apreciate atat de cei mici, cat si de adulti
Pentru aceste Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de porc, ceapa, cartof, usturoi, pesmet, oua, verdeata.
Iata cum se prepara aceste Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa
Se pune peste carnea tocata,ceapa si cartoful dat pe razatoarea fina.
Se adauga pesmetul imuiat in apa.
Se pune usturoiul pisat,ouale,marar si patrunjel verde tocat.
Se adauga sare si piper dupa gust.Se amesteca foarte bine toate ingredientele.
Se formeaza cu mana chiftele mai mari si se rumenesc in uleiul fierbinte.
Noi le-am servit alaturi de varza murata calita.
Incearca si reteta de Parjoale din carne de oaie cu sos de rosii, foarte gustoase pe care le poti savura alaturi de niste Castraveti murati sau cu o Salata de muraturi foarte gustoasa.