Parjoale (Bhaji) cu ceapa

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 8959 vizualizari

 

De cand am vazut reteta la Mitinita am ramas cu gandul la ea. Sunt un mare mancator de ceapa si imi place sub orice forma. Am adaptat-o romaneste si a fost foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mari
  • 3 fire de ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 100g faina
  • 175ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale (Bhaji) cu ceapa:

Ceapa, ceapa verde si usturoiul se toaca la robot.

Intr-un castron se amesteca celelalte ingrediente cu mixerul.

Se adauga ceapa in castron si se amesteca bine cu o lingura.

Se pune ulei intr-o tigaie si cand este incins se ia cu lingura din compozitie si se pun in ulei parjoalele.

Se prajesc pe ambele parti pana sunt rumenite frumos.

Sunt bune calde dar si reci. Eu am apucat sa mananc si reci!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale (Bhaji) cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pîrjoale de praz