Papricas de pui

de Bya Ralu in Pui, 25 Feb 2012 | 4496 vizualizari

 

Este o tocanita delicioasa,mie imi place foarte mult,sper sa va placa si voua

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • ulei masline
  • 200 ml supa
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 linguri bulion
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Pulpele le-am fiert la supa si am pastrat 200 ml de zeama. Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica. Intr-un ceaun se pune ulei de masline si ceapa, dupa care se adauga si morcovul ras si condimentele (vegeta,cimbru,busuioc,boia dulce,rozmarin si piper) si stingem cu putina supa. Se adauga si pulpele de pui la rumenit putin si adaugam toata supa. Adaugam si bulionul subtiat cu apa si se lasa 10 min la fiert. Se prepara din 2 oua si 2 linguri de faina o pasta, luam cu 1 lingura si le punem in tocanita. Se formeaza niste galusti pe care le lasam la fiert inca 10 min. Intre timp dintr-o lingura de faina, facem o pasta subtire cu apa pentru a ingrosa papricasul. Dupa 10 minute se poate servi,cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]