Papricas de pui

de gugugh in Pui, 3 Noi 2010 | 6169 vizualizari

 

o reteta noua pe care am preparat.o si sigur voi mai repeta reteta. usor de facut si e f buna si pt copilasi

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (eu am folosit ciocanele)
  • 1-2 morcovi
  • 5-6 cartofi rosii
  • 1 ceapa mai mare
  • 3 linguri boia dulce(pt iubitorii de iute pot folosi boia iute- chili)
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

carnea se spala. ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. adaugam si carnea de pui si lasam pana se albeste carnea de pui. punem boiaua si calim 1-2 min. punem apa cat sa acopere bine bucatile de carne si lasam la fiert timp in care curatam cartofii si morcovul, cartofii ii taiem cubulete nu prea mici iar morcovul rondele si punem peste carnea inabusita. lasam la foc mic sa se patrunda bine legumele si carnea.

asezonam cu sare, piper si cand e gata punem si patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

lasati putin mai mult la fiert ca sa se formeze un sos mai gros, dar amestecati din cand in cand sa nu se prinda.

2

servim alaturi de o painica calda facuta in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu sos