Reteta asta chiar va rog s-o incercati daca mancati si va place pestele pentru ca este minunata!!
Din cele 2fileuri,face 4 bucati,le dam cu sare si le lasam deoparte
In tigaia cu unt calim ciupercile taiate cubulete mici,ceapa si usturoiul de asemenea tocate marunt,adaugam patrunjelul,nucsoara,sare,piper si bulionul;
lasam sa scada iar dupa ce s-a racit impartim compozitia pe doua felii de peste,acoperim cu celelalte,prindem cu scobitori,apoi fiecare portie o punem pe hartie de copt,picuram cate 1lingura de ulei de masline pe fiecare,strangem capetele hartiei,legam si le punem in tava la cuptor si le lasam la foc mic 30min;
cu cateva minute mai inainte desfacem hartia sa se rumeneasca pestele;
se servesc imediat cu felii de lamaie.
1
eu am folosit alta metoda pentru ca am luat reteta dintr-o carte din Franta care are si formele speciale,dar foarte bine va reusi si in hartie;
2
cand puneti scobitorile sa va uitati cum am procedat eu