Panzerotti in sos de rosii cu busuioc si patrunjel

de Bya Ralu in Paste, 31 Oct 2015 | 5567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste panzerotti all arrabbiata(paste umplute cu crema picanta)proaspete
  • 3-4 linguri de paste de tomate
  • busuioc congelat
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panzerotti in sos de rosii cu busuioc si patrunjel:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se amesteca cu grija pentru a nu se sparge pernutele.

Intr-o tigaie punem pasta de tomate cu putin ulei de masline,busuiocul congelat maruntit,se lasa cateva minute sa fiarba,iar la final se adauga patrunjelul tocat marunt.

Cand sunt fierte pastele se pun in tigaie peste sos.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panzerotti in sos de rosii cu busuioc si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de gnocchi cu rosii si vinete